Om Ancytree

Huvudkontor i Sverige

Ancytree är ett stolt svenskt företag med huvudkontor i Borås, Sverige.

Vi värdesätter samarbete och samverkan för att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder. Därför har vi utvecklat starka partnerskap med pålitliga samarbetspartners som hanterar och skickar våra leveranser med omsorg och precision. Dessa partners spelar en viktig roll i att säkerställa att varje produkt når våra kunder i bästa skick, så att de stolt kan visa sin historia och berättelse.

Family are like branches on a tree, we all grow in different directions yet
our roots remain as one.
Suzy Kassem

Hur allt började

På Ancytree förstår vi vikten av att bevara och hedra sin familjs unika historia. Vi brinner för släktforskning och är dedikerade av att hjälpa till att skapa historia med kopplingar som har format ens identitet.

Vår resa i släktforskningens värld började långt innan idén till Ancytree uppstod, men 2007 möttes en släktforskare och en innovatör, där det diskuterades möjligheten till att helt digitalt och autonomt kunna skapa släktträd för utskrift. Här skapades embryot till Ancytree, driven av kraften i att upptäcka sina rötter och för att sedan kunna beskåda och visa upp sin släkthistoria genom att pryda väggen med en dekorativ och överskådlig släkttavla.

Vi tror att förståelsen av ens historia och arv inte bara är en fascinerande strävan utan också ett sätt att skapa en starkare känsla av identitet och tillhörighet.

In every conceivable manner, the family is link to our past, bridge to our future.

Alex Haley

Vår vision

Vi är mycket stolta över den möjlighet vi har åstadkommit, att man på ett enkelt sätt kan importera sin släkthistoria i vårt system, som man spenderat många timmar med att utforska, för att sedan kunna skapa en unik släkttavla att kunna följa sina förfäder fram till dig i nutid.

Vi förstår att varje familj har sin egen unika historia, och vi värnar detta med största omsorg och precision. Vårt engagemang för noggrannhet säkerställer att informationen vi erhåller är i ett tryggt och säkert förvar.

Vi tror på teknikens kraft för att förbättra den genealogiska resan. Med hjälp av banbrytande verktyg och mjukvara organiserar och analyserar vi stora mängder data, vilket gör det möjligt för oss låta er skapa unika släktträd, med högupplösta bakgrunder och familjefoton.

Våra digitala plattformar ger dig en användarvänlig upplevelse, så att du enkelt kan skapa och utforma din familjs historia.

Family faces are magic mirrors, looking at people who belong to us, we see the past, present and future.

Gail Buckley

Följ historien

Sekretess och integritet är avgörande för oss. Vi förstår känsligheten i den information vi hanterar och följer strikt etiska standarder och dataskyddsprotokoll. Du kan vara säker på att din personliga information och din familjehistoria behandlas med största respekt och förvaras säkert hela tiden.

På Ancytree tror vi att släktforskning är mer än bara namn och datum. Det handlar om att koppla ihop pusselbitarna i sin familjs förflutna och förstå historien som har gått i arv genom generationer.

Vi är dedikerade till att ge dig en omvälvande upplevelse som låter dig ta all din historia och trycka ut i olika format på en vacker bakgrund, för att sedan överlåtas till våra framtida generationer att ha och titta på för att följa historien om sig själva.

Ancytree.com och Ancytree släktträdssystem
ägs och drivs av Ancytree AB och dess team.

Org nr: 559309-0987

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

© 2023 Ancytree AB - Vi visualiserar historia | Integritetspolicy