ALLMÄNNA KÖPVILLKOR

Senast uppdaterad: 29 maj 2023

Allmänt

Dessa villkor ("Villkor") gäller när du ("Kunden") gör en beställning via oss på ancytree.com (Hemsida") och app.ancytree.com (Websystem") som ägs och drivs av Ancytree AB, 559309-0987 ("Ancytree", "Vi", "Oss", "Vår").

Minderåriga (som bestäms av lagarna i det land där du befinner dig) har inte rätt att skapa ett konto. Som utgångspunkt måste Kunden vara minst 18 år eller ha ett förmyndares tillstånd för att skapa ett konto hos Oss.

Om du har frågor, vänligen kontakta Oss så hör vi av oss inom kort.

Produktinformation

Ancytree förbehåller sig rätten till slutförsäljning av produkter och eventuella bild- och skrivfel på Webbplatsen, i annonser eller annat marknadsföringsmaterial, såsom fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation samt felaktiga priser eller felaktig information om en produkt finns i lager. Ancytree förbehåller sig rätten att korrigera eventuella fel, ändra eller uppdatera informationen på Webbplatsen och att kontinuerligt göra produktändringar och förbättringar.

Ingåendet av avtal

När du slutför din beställning accepterar du våra villkor och en orderbekräftelse skickas till din angivna e-postadress. Det är möjligt att detta klassificeras som skräppost, kontrollera ditt skräppostfilter om du skulle behöva det. Kontrollera din orderbekräftelse så att din beställning är korrekt, om du upptäcker några fel, kontakta oss så snart du kan. Observera att alla produkter kommer att tillverkas enligt dina önskemål och instruktioner eller på annat sätt få en tydlig personlig prägel när du slutför din beställning. Detta innebär att du inte kan ångra en beställning som du har godkänt och slutfört. Vi kommer dock att kunna acceptera vissa ändringar som görs strax efter beställningen och innan din order skickas för tryck.

Leverans

Leverans sker till den leveransadress som kunden meddelar och enligt de villkor som anges på Webbplatsen. Våra normala leveranstider är 2-5 dagar. Kunden är skyldig att hämta eller ta emot leveransen enligt de anvisningarna som finns från Ancytree eller fraktbolaget. Beroende på Kundens val av leveransalternativ får Kunden en avisering som visar var och när paketet ska hämtas eller tas emot. För paket som inte hämtas eller tas emot har Ancytree rätt att ta ut en avgift för tillverkning av produkt samt fraktavgifter som uppstår i samband med detta.

Priser

Vid beställningen gäller de priser som anges på Webbplatsen vid beställningstillfället, om inte annat överenskommits eller om omständigheterna tydligt kräver annat. Ancytrees priser anges i euro (EUR) och är exklusive moms. Priserna inkluderar normal frakt. Eventuella extra fraktkostnader vid önskad prioriterad- eller expressleverans tillkommer i kassan innan du slutför ditt köp. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser, felaktiga tryck i prislistan och felaktigheter i priser på grund av felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Kampanjer och erbjudanden

Ancytree kan erbjuda kampanjer och erbjudanden på olika produkter. För produkter som ingår i sådana erbjudanden gäller det förmånliga priset eller de förmånliga villkoren under den period som anges på Webbplatsen eller så länge lagret räcker. Rabatter, kampanjer och erbjudanden kan inte kombineras med varandra så länge det inte uttryckligen anges.

Betalningsvillkor

Vi erbjuder kortbetalning, PayPal, och Klarna. Vi accepterar VISA och MasterCard.

Betala med Klarna - Betala direkt, senare eller lite då och då. Med Klarna kan du betala på det sätt som passar dig bäst. Och dessutom får du alltid Klarnas köparskydd.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller ej på specialanpassade produkter.

Vårt system kräver att du som kund godkänner design och layout innan du slutför din beställning. Vi förbehåller oss rätten att inte erbjuda ångerrätt för artiklar som tillverkas enligt kundens specifikationer eller som är unikt utformade för att passa kundens personliga behov. På grund av detta har du ingen ångerrätt när du beställer, vilket härmed uttryckligen påpekas. Om du av någon anledning inte är nöjd med produkten (förutom i situationer där vi inte kan kontrollera felstavning, fel text eller fel adress, etc.), vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter leveransen så hjälper vi dig.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev ger du Ancytree tillåtelse att kontakta dig via e-post med nyheter, erbjudanden, tävlingar och kampanjer på våra produkter. Vi lagrar din information i en databas på en skyddad server. Vi garanterar att vi kommer inte att avslöja eller sälja din e-postadress till andra företag. Om du inte längre vill få vårt nyhetsbrev kan du när som helst avsluta prenumerationen från länken längst ned i våra nyhetsbrev eller genom att logga in på ditt konto.

Reklamation och klagomål

Vi packar varje produkt med omsorg och extra skydd för att säkerställa att den inte skadas under transport. Skulle produkten fortfarande skadas eller levereras felaktigt när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskydd lagstiftning för att rätta till felet kostnadsfritt. Du måste alltid kontakta oss för godkännande innan du returnerar en defekt produkt. Klagomålet måste skickas omedelbart efter det att problemet upptäckts.

Eventuella fel och defekter måste alltid rapporteras till oss där du anger namn, adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om vi inte kan åtgärda felet eller levererar en liknande produkt kompenserar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi ansvarar för returfrakt för godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att produkten är inte defekt och inkluderar den produkt som du har accepterat och godkänt när du slutförde in beställning.

Personuppgifter

Du kan läsa hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter på integritetspolicy.
Genom att handla på Ancytree eller använda någon av Ancytrees tjänster godkänner du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi skyddar din integritet och samlar inte in mer information än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidarebefordrar aldrig dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund. Ancytree ansvarar för behandlingen av personuppgifter som du har lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att behandla din beställning och under de tider då du har begärt nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden. Du kan ändra och uppdatera dina uppgifter på "Mina sidor", annars är du välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Upphovsrätten

Kunden är ensam ansvarig för innehållet i de överförda bildfilerna. Kunden förutsätts ha nödvändig upphovsrätt, varumärke eller andra rättigheter för alla överförda filer och bilder samt för arkivering av bildfiler. Vid överträdelse av sådana rättigheter är kunden skyldig att frigöra Ancytree från tredje parts användning. Detta görs i princip genom att ta på sig skulden gentemot den som ställer anspråket. Om denne inte godkänner skuldfrågan släpper Kunden Ancytree från någon form av anspråk i det ömsesidiga förhållandet. I det här fallet stöder Kunden Ancytree för att avvärja anspråket. Kunden ansvarar för kostnader (rättshjälp, rättegångskostnader, böter etc.) som uppstår i samband med detta.

© 2023 Ancytree AB - Vi visualiserar historia | Integritetspolicy